Buidatge de pisos Barcelona
Buida el teu pis al millor preu

661 34 96 43

Buidatge de pisos Barcelona

Serveis de buidatges a tot tipus d'immobles a la ciutat de Barcelona i rodalies a través d'un equip de tècnics professionals certificats que compleixen totes les garanties en els procediments a realitzar. Ens encarreguem de forma integral de tot el procés de buidatge de pisos oficina, local comercial, o qualsevol altre tipus d'immoble en què es pot incloure la retirada de mobles, reformes, pintures i neteja en profunditat. A través de la nostra experiència escurcem els temps i ho fem amb un resultat impecables.

Sigui una recollida total o d'algunes peces o estris puntuals, estem disposats a dur-ho a terme amb total celeritat i professionalitat de manera que els nostres clients segueixin amb la seva normalitat el més aviat possible. Valorem el cost dels elements que són potencials de ser revenuts i, en aquest cas, fem un ajustament pel que fa a les tarifes.

Estem especialitzats en el buidatge de diferents habitatges com poden ser:

Buidatge habitatge pisos vivienda pisos i trasters

Buidatge en habitatges i trasters

Portem els mobles als abocadors autoritzats o empreses encarregades del reciclatge específic, i el nostre equip de professionals és el que s'encarrega de baixar-los cap al carrer sense requeriment d'esforç dels nostres clients.

Buidatge oficines locals

Buidatge d'oficines o locals comercials

Neteja a fons de mobiliari de local comercial o garatges, per poder fer-lo servir amb normalitat absoluta. Buidem materials a locals comercials amb total control dels elements que poden resultar ser residus o contaminants per al medi ambient.

Relació qualitat-preu adequat als nostres clients i actualment

Som una empresa compromesa amb el medi ambient. Ens comprometem a reciclar tots els materials en punts verds, punts nets ia donar tot allò aprofitable pels més necessitats, donant-los a ONGs o organitzacions sense ànim de lucre, que ajudin a les persones necessitades.

Medio ambiente

Servei de neteja, desinfecció i recollida

Ens encarreguem de serveis complementaris al buidatge que complementen en conjunt una neteja impol·luta de qualsevol espai.
Disposem d´uns preus totalment econòmics per a qualsevol de les assistències.
Fem una valoració prèvia a través d'un pressupost gratuït sense compromís per fer una formalització del cost del servei.

Recollida de mobles i electrodomèstics

Recollim a domicili estris i electrodomèstics a un preu econòmic. Abans de deixar tirats aquests objectes pel carrer, contacta'ns i els portem a abocadors o els revenem. Servei disponible a Barcelona i rodalies.

Saber més

Pintura i reformes

Solució integral a reformes d'oficines, habitatges i pisos. Projectes de pintura amb resultats de qualitat. Comptem amb un equip complet de professionals per dur a terme aquests treballs.

Saber més

Neteja incendis

Som una empresa especialitzada en neteja post incendis, enderrocs, fums i sutge, així com també de sinistres. Un treball complicat on calen procediments específics i meticulosos.

Saber més

Síndrome de diogens

Una neteja especial com aquesta necessita productes i eines especials que nosaltres tenim a disposició. Garantim una desinfecció i un control de plagues perfecte sigui quina sigui l'afectació inicial.

Saber més
Furgoneta buidatge pisos

Com és el procés de buidatge

Un cop es mostra interès pel nostre servei de buidatge de pisos per a tota l'àrea metropolitana de Barcelona, una persona del nostre equip farà una inspecció totalment gratuïta de l'immoble que es vol buidar. Es prendrà nota de tot el que es vol retirar i es calcula un pressupost sobre la base de les teves necessitats.

En acceptar el pressupost, s'acorda una data i un horari a conveniència per a la realització del treball. El dia acordat els nostres personal qualificat acudirà a la ubicació per fer la feina de la manera més professional i en el menor temps possible.

  • Visitem la ubicació o sol·licitem fotografies per poder valorar.
  • Realitzem una proposta a mida
  • Si el pressupost s'accepta acordem data i hora per a la realització de la feina
  • Un cop la feina es realitza vostè pot revisar que tot estigui segons allò acordat
Contacta amb nosaltres Responem amb eficàcia i rapidesa

Tant si no ets client i desitges demanar-nos un pressupost sense compromís com si ja ets i tens una necessitat urgent, t'escoltem.